Gratis boekhoudpakket

Top 5 boekhoudpakketten

Bekijk en vergelijk de 5 best gewaardeerde boekhoudpakketten.
Bekijk de top 5

 

Keuzehulp

Toon / verberg filters

Functionaliteiten:

               

Bedrijfsvorm:

        

Opzegtermijn contract:

  

Vergelijk alle gratis boekhoudpakketten

Bent u op zoek naar het een gratis boekhoudpakket? Hieronder ziet u een overzicht met boekhoudpakketten die een gratis proefaccount aanbieden. Wij hebben deze boekhoudpakketten voor u geselecteerd op basis van gebruiksvriendelijkheid, mogelijkheden, prijs (zo goedkoop mogelijk) en reviews. Met de keuzehulp kunt u binnen enkele seconden het boekhoudpakket vinden dat past bij uw onderneming!

1
Boekhoudpakket Silvasoft

Silvasoft (tip)

Eenvoudig en betaalbaar online boekhouden met het boekhoudpakket van Silvasoft. Als beste getest in Nederland en België.

€12,50 p/m
2
Boekhoudpakket e-Boekhouden.nl

e-Boekhouden.nl

Actie: Eerste 15 maanden geheel gratis en vrijblijvend! Een compleet én eenvoudig online boekhoudpakket. Geen boekhoudkennis vereist om te starten met e-Boekhouden.nl. Vraag nu uw gratis startersaccount aan en profiteer!

€7,95 p/m - Gratis*
3
Boekhoudpakket Digitaal Kantoor

Digitaal Kantoor

Met het boekhoudpakket van Digitaal Kantoor kunt u uw boekhouding eenvoudig naar eigen inzicht inrichten en bent u minder tijd kwijt aan de administratie.

€15,00 p/m
4
Boekhoudpakket Davilex

Davilex

Met het boekhoudpakket van Davilex kan iedere ondernemer, accountant en penningmeester eenvoudig, snel en efficiënt de boekhouding bijhouden.

€17,95 p/m
5
Boekhoudpakket Ficsus.nl

Ficsus.nl

Het boekhoudpakket van Ficsus.nl is ontwikkeld vanuit de ondernemer. De ondernemer die niet bezig wil zijn met ingewikkelde termen.

€12,50 p/m
6
Boekhoudpakket Rompslomp

Rompslomp

Rompslomp is een online boekhoudpakket speciaal gericht op zzp'ers, freelancers en eenmanszaken.

€15,00 p/m