Vind hier de beste boekhoudpakketten!

Top 5 boekhoudpakketten

Bekijk en vergelijk de 5 best gewaardeerde boekhoudpakketten.
Bekijk de top 5

 

Keuzehulp

Toon / verberg filters

Functionaliteiten:

               

Bedrijfsvorm:

        

Opzegtermijn contract:

  

Vind & vergelijk boekhoudpakketten

Hieronder vindt u een overzicht van boekhoudpakketten. Vergelijk boekhoudpakketten op functionaliteiten en reviews van echte gebruikers. Met behulp van de keuzehulp vindt u in enkele seconden de boekhoudsoftware dat bij u past!

1
Boekhoudpakket Silvasoft

Silvasoft (tip)

Eenvoudig en betaalbaar online boekhouden met het boekhoudpakket van Silvasoft. Als beste getest in Nederland en België.

€12,50 p/m
2
Boekhoudpakket e-Boekhouden.nl

e-Boekhouden.nl

Actie: Eerste 15 maanden geheel gratis en vrijblijvend! Een compleet én eenvoudig online boekhoudpakket. Geen boekhoudkennis vereist om te starten met e-Boekhouden.nl. Vraag nu uw gratis startersaccount aan en profiteer!

€7,95 p/m - Gratis*
3
Boekhoudpakket Acconline

Acconline

Onbezorgd online boekhouden met het boekhoudpakket van Acconline. Jij levert de bonnetjes aan en zij doen de rest.

€59,00 p/m
4
Boekhoudpakket Twinfield

Twinfield

Online boekhoudpakket voor bedrijven. Altijd en overal inzicht in je cijfers!

€40,00 p/m
5
Boekhoudpakket Digitaal Kantoor

Digitaal Kantoor

Met het boekhoudpakket van Digitaal Kantoor kunt u uw boekhouding eenvoudig naar eigen inzicht inrichten en bent u minder tijd kwijt aan de administratie.

€15,00 p/m
6
Boekhoudpakket Davilex

Davilex

Met het boekhoudpakket van Davilex kan iedere ondernemer, accountant en penningmeester eenvoudig, snel en efficiënt de boekhouding bijhouden.

€17,95 p/m
7
Boekhoudpakket Ficsus.nl

Ficsus.nl

Het boekhoudpakket van Ficsus.nl is ontwikkeld vanuit de ondernemer. De ondernemer die niet bezig wil zijn met ingewikkelde termen.

€12,50 p/m
8
Boekhoudpakket Thinq

Thinq

Bij het boekhoudpakket van Thinq heb je geen omkijken meer naar je boekhouding. Zij regelen jouw complete boekhouding voordelig online.

€39,00 p/m
9
Boekhoudpakket Reeleezee

Reeleezee

Reeleezee is een volwaardig en compleet online boekhoudpakket voor de ZZP'er en het MKB.

€34,95 p/m
10
Boekhoudpakket Rompslomp

Rompslomp

Rompslomp is een online boekhoudpakket speciaal gericht op zzp'ers, freelancers en eenmanszaken.

€15,00 p/m
11
Boekhoudpakket Yuki

Yuki

Boekhouden zonder zelf te boeken en toch actueel inzicht in de financiële cijfers van je onderneming? Dit kan met het boekhoudpakket van Yuki.

€25,00 p/m

Boekhoudpakketten

Er zijn veel boekhoudpakketten op de markt met verschillende prijzen en verschillende mogelijkheden. Hoe vindt u tussen al deze boekhoudpakketten het pakket dat het beste bij u past? Dat is eenvoudig: allereerst dient het pakket bij u aan te sluiten qua mogelijkheden en daarnaast dient het binnen uw budget te passen.

Op deze website helpen we u bij het vinden van de boekhoudpakketten die het beste bij u passen door een uitgebreide vergelijking te bieden van de beste boekhoudpakketten die er zijn. U kunt de pakketten vergelijken op basis van functionaliteiten met onze keuzehulp en bij elk pakket ziet u direct de prijs en gebruikerswaardering.

Reviews

Alle reviews bij de boekhoudsoftware op deze website zijn echte reviews van gebruikers. Heeft u zelf ervaring met een boekhoudpakket? We zouden het enorm waarderen als u bij het pakket een review zou willen achterlaten!

De boekhoudpakketten

U vraagt zich wellicht af hoe deze lijst van boekhoudpakketten tot stand is gekomen? Online Vergelijken is een bedrijf dat zich specialiseert in het vergelijken van bedrijfssoftware voor ondernemers. Wij hebben voor de vulling van deze website alle software zelf getest en vergeleken op prijs en functionaliteit. Dit samen met feedback van de bezoekers op deze website heeft gezorgd voor de huidige lijst van boekhoudpakketten.

Boekhoudpakket ZZP

Regelmatig krijgen we de vraag: “Wat is nou hét pakket voor mij als starter / zzp-er”. Hier is geen eenvoudig antwoord op te geven, omdat ook voor ZZP-ers de eisen aan een boekhoudpakket heel erg kunnen verschillen. In principe zijn alle pakketten op deze website zeer geschikt voor de ZZP-er en of het echt bij u past zal vooral afhangen van uw eigen ervaring en de prijs van het pakket. Om u toch wat beter te helpen hebben we wel een selectie gemaakt uit boekhoudpakketten welke qua prijs en functionaliteiten het beste gewaardeerd worden door ZZP-ers.

Vergelijk boekhoudpakketten ZZP